Hotel Kriva i filloi punimet ne vitin 1994 dhe u hap ne shtator
    Hotel Kriva ofron per ju edhe sherbimin e bar restorant.
    Hotel Kriva organizon dasma dhe evente te ndryshme

 
Miresevini ne website e Kriva Hotel .
Ndermjet tij ju do te njiheni me informacionet tona kryesore.
Hotel Kriva i filloi punimet ne vitin 1994 dhe u hap ne shtator 1997.
Hoteli ka ne sherbimin e tij hoteleri turizem si dhe sherbim transporti urban te qytetit.
    Emri kriva vjen nga bashkimi I dy emrave Kritaq dhe Vangjeli.
Gjate ketyre viteve ne Hotel Kriva jane akomoduar dhe shume personazhe te njohur nga vendi dhe bota.
Resorti gjendet tek pylli i ri 100 metra poshte ures se Shkumbinit.


 

Kriva Hotel
Tel:0689024123
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rregjistrohuni në buletin
Merni ofertat ekskluzive 
në email-in tuaj 

Back to top
Back to top