Dasma dhe evente


Hotel Kriva organizon dasma dhe evente te ndryshme.Personeli i Hotel Kriva mundeson dekorimin e ambjentit per evente te caktuara dhe per dasma .Ne ofrojme nje menu te pasur gatimi duke filluar qe nga gatimet tradicionale deri te gatimet Italiane.Salle e brendshme per evente familjare (dasma, ditelindje) deri 250 persona, 450m2,ambient i jashtem per evente familjare deri 700 persona.


Kriva Hotel
Tel:0689024123
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Rregjistrohuni në buletin
Merni ofertat ekskluzive 
në email-in tuaj 

Back to top
Back to top