Shërbimet

Shërbimet

Personeli i Kriva Hotel perbehet prej, 12 kamarier te kualifikuar (gjuhe e huaj anglisht,italisht,greqisht), 5 banakier, 4 pastruese, 4 kuzhinier, 7 ndihmes kuzhinier, 1 menaxher,1 ekonomist, 1 financier,4 roje sigurie.

AkomodimeHotel Kriva zoteron ne ambjentet e veta gjithesj 30 dhoma. 4 suita, 12 dhoma dopio, 2 dhoma teke, 14 dhoma me 2 krevate.
Dasma & EventeHotel Kriva organizon dasma dhe evente te ndryshme.Personeli i Hotel Kriva mundeson dekorimin e ambjentit per evente te caktuara dhe per dasma.
RestorantiNe ambjentet e brendeshme mund te akomodohen rreth 100 persona,dhe ne ambjentet e jashteme te bar restorant mund te akomodohen rreth 200 persona.
PishinaNe ambjentet e Kriva hotel do te gjeni pishina verore.

Rezervoni Qëndrimin Tuaj

Stafi ynë do ju kontaktojë sa më shpejt të jetë e mundur për rezervimin tuaj.

    Nga:

    Deri: